Month: August 2020

ZOO Plzeň: Fauna uprostřed flory

Pokud na to půjdeme chronologicky, tak ZOO v Plzni je druhá nejstarší v ČR po té liberecké. Ovšem kreativní logo plzeňské ZOO s napůl plameňákem napůl listem nám napoví, že tam najdeme nejen zvířata ale také rostliny.

Soos: Český Yellowstone

Soos: Český Yellowstone

Věděli jste, že máme v Česku svůj vlastní Yellowstone? Sice není tak obrovský a nehraje tolika barvami jako jeho americký bratr, ale rozhodně má své po česku roztomilé kouzlo a stojí za návštěvu. Já jsem se do tohoto místa naprosto zamilovala!

read more
Photo shooting: Energie léta

Photo shooting: Energie léta

Všichni se honíme za máky, slunečnicemi a obzvlášť´ levandulí. A viděli jste někdy pole měsíčků? Pokud ne, tak jsem ve vaší skupině! Na naší cestě po jižní Moravě, mezi všemi těmi vinicemi a jejich zelení jsem náhle spatřila oranžovou oázu.

read more
Praha: Muzeum Fantastických Iluzí

Praha: Muzeum Fantastických Iluzí

Muzeum fantastických iluzi se nově otevřelo v roce 2020, a proto jsem tuto pražskou novinku nemohla vynechat! Drtivou většinou exponátů jsou tady totiž nástěnné malby, které ve spojení s vámi tvoří iluzivní celek – stačí se s nimi jen vyfotit.

read more
Hrad Kunětická hora: Nahoru za drakem

Hrad Kunětická hora: Nahoru za drakem

Pokud hledáte, kam se vydat v Pardubickém kraji, tak určitě nevynechejte státní hrad Kunětická hora, který je zároveň jeho dominantou. Pokud máte tak nějak dost přepychu všech hradů a zámků, tak tato zřícenina je přesně pro vás.

read more

"Jednou za rok vyjeďte někam, kde jste ještě nebyli."

- Dalajláma -

"Podívej se hluboko do přírody, a pak všechno lépe pochopíš."

- Albert Einstein -

"Největším nepřítelem českého kuchaře je jeho fantazie."

- Zdeněk Pohlreich -

Archiv:

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Loading...