Month: July 2020

Pivovar Plzeňský Prazdroj: Vítejte v pivním světě!

Pivo. Pro Čecha je to stejně svaté slovo, jako pro, dejme tomu, Angličana čaj anebo pro Ira whiskey. Každý národ má svou určitou věc, která je charakteristická jen pro něj. Nějakou ikonu, která je hned rozpoznatelná na celém světě. Pro Česko je to pivo.

Photo shooting: Návrat domu

Photo shooting: Návrat domu

Stala se vám někdy situace, že když něco cíleně hledáte, tak to prostě nenajdete? Anebo naopak, když něco velmi chcete, ale nehledáte to, tak se to vynoří odnikud. A takhle se to stalo i mně. Říkala jsem si, že ze všech polí bych asi nejvíc chtěla uvidět to, které pro mě nejvíc znamená.

read more
Photo shooting: Zlaté balíčky

Photo shooting: Zlaté balíčky

Všichni obdivujeme polní krásy stvořené přírodou, s tou barevností, hustotou a výrazností rostlin na polích. Ale co se stane potom? Může uklizené pole bez rostlin vypadat pořád hezky? To si pište!

read more
ZOO Plasy: Cesta kolem světa

ZOO Plasy: Cesta kolem světa

Přiblížil se sobotní večer a na našem málem výletě po Západních Čechách jsme přemýšleli, co bychom asi tak ještě mohli navštívit nedaleko Plzně. Rozhodli jsme se tedy zajet do ZOO v Plasech. Plasy jsou malé městečko, ale jelikož žádná česká ZOO nesmí na našem seznamu chybět, museli jsme navštívit i tuto malou zahradu.

read more
Photo shooting: Zlato v ohnivém soumraku

Photo shooting: Zlato v ohnivém soumraku

Studovali jste někdy západ slunce? Všimli jste si, na kolik barev se rozpadá nebe a kolik odstínů se v něm prolíná? A pokud zapadající slunce vrhá světlo na zlaté klasy pšenice, je z toho neodolatelná nádhera.

read more
Film: Bloodshot

Film: Bloodshot

Bloodshot. Akční sci-fi, které nabízí pohled do budoucnosti lidstva. Nechci vám tady převyprávět děj filmu, protože to se můžete dočíst na mnoha jiných stránkách, ale spíše podat můj pohled na dilemata, která se ve filmu objevují.

read more
ZOO Liberec: Návštěva u bílých tygrů

ZOO Liberec: Návštěva u bílých tygrů

Náš páteční výlet do Liberce měl primárně úplně jiný cíl. Ale o tom až jindy. Liberec nabízí mnoho příležitostí pro trávení volného času. A není to jen IQ Landia či aquapark Babylon. Nás lákal symbol libereckých hokejistů a hlavní hrdinové tamního města– bílí tygři. Toto je můj tip na výlet.

read more
Photo shooting: Pole svazenky

Photo shooting: Pole svazenky

Stalo se vám někdy, že jste takhle projížděli kolem nádherného přitažlivého fialového pole, a nevěděli jste název krásy, co na vás koukala svými květy? Sice fialové máky nechávám na jindy, ale tentokrát se mi poštěstilo zažít, ačkoliv nevelké, ale hrozně fotogenické pole svazenek.

read more
Film: V síti

Film: V síti

Dneska řeknu pár slov o filmu, na který jsem se chystala už strašně dlouho, ale nějak jsem to furt odkládala (koronavirus, jiné aktivity). V tom nedostatku času jsem konečně šla do kina a můj verdikt je následující – každý by toto promítání měl vidět.

read more

"Jednou za rok vyjeďte někam, kde jste ještě nebyli."

- Dalajláma -

"Podívej se hluboko do přírody, a pak všechno lépe pochopíš."

- Albert Einstein -

"Největším nepřítelem českého kuchaře je jeho fantazie."

- Zdeněk Pohlreich -

Archiv:

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Loading...